Ápol is, dekorál is, mi az? Nos nem más, mint a testápoló gyertya!

A gyertya új formája

Talán kevesen hallottak még róla, de a legújabb trendként nem más terjed, mint a testápoló gyertya. Ez a különleges bőrápoló élményt nyújtó, mélyhidratáló összetevőkkel tarkított tápláló és ápoló megoldás egy meglehetősen rendhagyó, ám annál szórakoztatóbb testápolási procedúrát vonz maga után.

Mi az a testápoló gyertya pontosan?

A testápoló gyertya egy kifejezetten esti használatra javasolt, meglehetősen egyedi és különleges élményt adó találmány, melynek köszönhetően órákig érezhető lesz rajtunk az illatuk, igazi prémium élményt nyújtva ezzel. A testápoló gyertya összetevői mélyen ápolnak és hihetetlenül táplálóak a bőr számára, ám fontos tudni, hogy összetevői miatt jóval lassan szívódik fel, mint a sima testápoló.

Testápoló gyertya, minden bőrtípusra

Nagy előnye még ennek a gyertya fajtának, hogy bármely bőrtípusra bátran használhatóak, hiszen összetevőinek szerves részét képezik azok a hatóanyagok, melyek a bőr zsíranyagainak pótlására is szolgálnak, valamint mélyhidratáló összetevők is. A gyertya használatának köszönhetően bőrünk bársonyosan puha, hidratált, puhább, valamint isteni illatú is lesz meglehetősen sokáig, mely előnyeit kialakításának köszönhetően mindenki élvezheti!

A testápoló gyertya használata

A testápoló gyertya használata meglehetősen egyszerű: meg kell gyújtanunk a gyertya kanócát, majd meg kell várjuk, amíg a gyertya tetején felolvad nagyjából egy 1 cm-es rész. Ezután fújjuk el a gyertyát, majd öntsük a tenyerünkbe a megolvadt testápolót. Ezután masszírozzuk be a kezelni kívánt felületet, majd várjuk meg a beszívódást, és élvezzük a csodás hatását, valamint az isteni illatait!