Az ősz hangulatát bármikor érezhetjük meleg takarónk alatt is akkor, ha néhány őszi gyertya beszerzése mellett döntünk.

Almáspités őszi gyertya

Aki édesszájú, annak garantáltan be kell szeretni egy olyan őszi gyertya fajtát, mely almáspite illatú! Ezen fajta édességekre emlékeztető őszi gyertya típusok már-már karácsonyi illatot idéznek elő, az őszi hangulat bájával és melegségével karöltve. Aki szereti a karamell, fahéj, szegfű és cukrozott alma illatokat, annak biztosan jó választás!

A tábortüzet idéző őszi gyertya

A gyertya már önmagában a tűz csodálatos és meleg fényét idézi elő, épp ezért szeretik annyian használni otthonukban. Az őszi gyertya kínálatban találkozhatunk olyan gyertyával is, mely a tábortűz utánozhatatlan illatát és hangulatát csempészi otthonunkba, tekintettel a meleg fűszeres, cédrus fás és mályvacukros illatának.

Az őszi túrákat idéző őszi gyertya

Az ősz nem csak azért csodálatos, mert ezer színben pompázik, hanem azért is, mert ilyenkor tökéletes az idő ahhoz, hogy ezen árnyalatokat a szabadban élvezhessük. Aki szeret túrázni, annak az ősz igazi főnyeremény, ha pedig túra után az otthon melegében is szeretnénk élvezni az őszi erdők adta érzést, akkor mindenképpen szerezzünk be olyan őszi gyertya közül egyet, mely akácos, vörös cédrusos és szénás illatával garantáltan levesz minket a lábunkról.

A halloweeni őszi gyertya

Az ősz nem csak szépsége és egyedisége miatt páratlan évszak, de Halloween ünnepe miatt is! Ekkor ugyanis igazán misztikus lesz a táj és az idő is, melyben ki ne élvezné, hogy be kell öltöznie szörnynek? Ha halloweeni bulit tartasz, mindenképp szerezz be 1-2 olyan őszi gyertya fajtát, mely tökös és fűszeres illatával garantáltan erősíti a halloweeni élményt!